mandag 15. mars 2010

Hmmmm

Bruker babyer gensere?
Jeg tror virkelig jeg har en stor mangel på gensere,
har nemlig funnet ut at jeg har 1 genser i 56
og neste genser er i 68..
Hmmm...
(Vet at hetter ikke er å anbefale på gensere,
men likte bildet så godt).
Har såklart noen heldresser,
og massevis av bodyer...
Hmmm..
Men jeg lurer da altså på gensere.
What to do..?

7 kommentarer:

  1. Vi har aldri brukt gensere på de når de var små.. De har jo på seg bleier som skal holdes på plass, ergo er bodyer som sendt fra himmelen ;) Ser du har bilde av en med hette! Det kjøpte vi aldri! Syntes det er kjempe upraktisk i og med at babyen din ikke kan sitte med det første. Hetten vil være enten i en klump under ryggen, eller eventuellt konstant med hetten over hodet! (fint som utejakke når det ikke er lue vær og når det trengs litt ekstra beskyttelse rundt hodet da)
    Men tror det er veldig individuellt altså.. Finnes nok ikke noe fasit svar, bare personlige erfaringer =) Og her fikk du min.. Sikkert noe som mener stikk motsatt! Som med alt mulig annet ;)

    SvarSlett
  2. og ps... så du har kommentert hetten selv etter jeg hadde skrevet! ;)

    SvarSlett
  3. Ser det er veldig snakk om de med lue her. Jeg liker de veldig godt de som er sånne jakke-gensere. Lett og ta på, når det er litt kjørlig eller hvis du bare skal noen sted (etterhvert så utedress vil bli for varmt). Vanlige gensere liker jeg best uten hette, da. :)
    Men det er egentlig noe man burde kjenne på selv om hva man synes selv er kjekkest :)
    Tenk på årstiden før du kjøper klær, det gjorde ikke jeg. Og jeg satt der med tynne sommerklær når det er vinter, og masse unødvendige tykke joggedresser når det var alt for varmt. Men jeg har lært nå :P

    SvarSlett
  4. Gensere er kjekt å ha utenpå bodyer av og til :) Når jakke blir litt for varmt.
    Mye lekre type cardigan til dem minste,med knapper hele veien foran,eller glidelås.

    Vi brukte mye gensere på vesla,og til og med hette ;)

    Så her dreier det seg vel mest om smak og behag trur jeg.

    SvarSlett
  5. du klarer deg nok helt sikkert veldig fint til du klarer å dra på butikken igjen altså, det kommer masse klær til den lille etter fødsel

    SvarSlett
  6. Holder med flere av de over her. Jeg har alltid syntes hettejakker/gensere er skikeklgi upraktisk. Enten klump i nakken, eller på med hette hele tiden og det blir fort varmt. Men jeg har barn födt på vinteren da. Og da er utedress et must. Men på sommeren er det kjekt for å holde varmen litt utenpå en body f.eks.
    Men ellers er bodyer best för de blir så store at de sitter selv .Ellers blir et til at de glir opp, klumper seg og er bare irriterendes.
    Smaksak, men man må jo pröve selv..

    SvarSlett