søndag 3. januar 2010

Historien om oss....

Vi, består av husbonden Bjørnar og husmor Hege. Vår historie starter i august 2005, da vi møtte hverandre på Goggen (utested) i Drammen. Husbonden er fra samme bygda som husmora, og det tok ikke mange ukene - eller var det dagene, før vi to var kjærester! Vi har hatt våre opp, og nedturer gjennom de 4 1/2 årene vi har vært sammen. Sommeren 2008 bestemte husbonden og husmora seg for at de ville starte familieforøkelse, og etter noen uheldige forsøk på veien vår..
...viste det seg mandag 27 juli 2009 at testen var positiv, og vi skimtet et lite håp om en lykkelig fremtid. De kommende ukene var veldig skumle, husmora var veldig redd, og fryktet at det skulle gå galt også denne gangen - MEN vi hadde hellet med oss, og i slutten av september, begynte vi for alvor å forberede oss på den nye tanken. En liten baby var på vei!
I begynnelsen av november (2.november) var vi på ordinær ultralyd, og fikk bekreftet at babyen i magen var som den skulle, og at det var en liten guttebaby som skulle komme til oss.. Ellers kan jeg fortelle at husbonden er en skikkelig handyman, og han er så handy, at han bygger drømmehuset til seg selv, husmora og lillegutten i magen! Det har vært en lang prosess, og endelig kan man mer eller mindre si seg ferdig med det utvendige arbeidet! Her er ett helt ferskt bilde tatt i dag, av huset vårt! Vi håper og drømmer om innflyttning i løpet av de kommende 6 mnd! Noe som vil si at vi ikke kommer oss i hus før lillegutt er født, desverre..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar